به گزارش پایگاه خبری تحلیلی آوای ماغر:امام جمعه، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بهمئی،رئیس بنیاد شهید و جمعی از مسئولین و دانش آموزان به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی و استکبار ستیزی،با خانوده شهید دانش آموز (غلامرضا ستمی) دیدار کردند.
در این دیدار سرهنگ مهدی غلامی فرمانده سپاه ناحیه بهمئی ضمن گرامیداشت هفته بسیج دانش آموزی و استکبار ستیزی، عنوان کرد: عزت و آبروی امروز ایران اسلامی مرهون خون شهدا و فداکاری خانواده شهداست و این نباید از اذهان ملت ایران و نسل های آینده این سرزمین پاک شود و این رشادت ها و فداکاری ها به فراموشی سپرده شود.
وی ادامه داد:امروزه دشمنان این مرز و بوم با سرمایه گذاری و تغییر سیاست خود سعی در منحرف کردن افکار دانش آموزان و همسو شدن با دشمنان دارند که این بسیار خطرناک و مهم است و ما در مقابل با دشمن با روشنگری و بازگویی حقایقی که دشمن آن را وارونه جلوه می دهد،ایستادکی کنیم.
وی در ادامه به نقش دانش اموزان اشاره کرد و گفت:پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران مرهون رشادت های دلیر مردانی بود که پس از سنگر علم در سنگر مبارزه با دشمنان حضور پر رنگ داشته اند و پس از پیروزی انقلاب در جبهه های حق علیه باطل ۸سال جنگیدند و نمونه بارز این رشادت ها،شهید حسین فهمیده الگوی همه ملت ایران بوده است.
حجتالاسلام افروغی امام جمعه شهرستان بهمئی ضمن گرامیداشت یاد ونام همه شهدا گفت: ١٣آبان روز نبرد دانش آموزان با استکبار است.
وی ادامه داد:امروزه دشمن بر روی دانش آموزان برنامه های ویژه ای تدارک دیده و می بینیم فتنه اخیر با مهندسی معکوس دشمن یعنی استفاده از دانش آموزان رخ داده است .
امام جمعه شهر لیکک اظهار داشت:از اوایل پیروزی انقلاب اسلامی ایران دشمن با سرمایهگذاری بر روی دانش آموزان سعی در انحراف تفکرات آنها و خارج کردن آنها از مسیر انقلاب دارد و امروزه شاهد این موضوع هستیم و ماباید بیشتر از همیشه نسبت به جنگ شناختی و جنگ روانی حواسمان جمع باشد .
در این دیدار با اهدای لوح سپاس و هدایایی از خانواده این شهید تقدیر و تجلیل به عمل آمد.
تصاویر تکمیلی را مشاهده کنید/
نظرات کاربران